www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU  20. - 24.1.2020  

11 – 14 hod.

 

Pondělí 20.1.

Česnečka

I. Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík

II. Katův šleh, bramborové trojhránky

III. Půlka kuřete pečená na česneku, sterilovaný okurek, chléb

 

Úterý 21.1.

Francouzská

I. Záhorácký závitek, vařené brambory

II. Katův šleh, bramborové trojhránky

III. Půlka kuřete pečená na česneku, sterilovaný okurek, chléb

 

Středa 22.1.

Hrachová se slaninou

I. Drůbeží srdíčka na cibulce, dušená rýže

II. Katův šleh, bramborové trojhránky

III. Půlka kuřete pečená na česneku, sterilovaný okurek, chléb

 

Čtvrtek 23.1.

Žampionový krém

I. Boloňské špagety sypané strouhaným sýrem

II. Katův šleh, bramborové trojhránky

III. Půlka kuřete pečená na česneku, sterilovaný okurek, chléb

 

Pátek 24.1.

Kuřecí vývar se smaženým hráškem

I. Holandský řízek, bramborový salát

II. Katův šleh, bramborové trojhránky

III. Půlka kuřete pečená na česneku, sterilovaný okurek, chléb

 

 

 

Cena hlavního jídla s polévkou:

I.                      89,- 

II.                     99,-  Kč

III.                    99,-  Kč

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. 

 

Informace o alergenech poskytne personál na vyžádání hosta.