Restaurace U Opla v Rajhradě

www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU 18. – 22.3.2019 

11 – 14 hod.

 

 

Pondělí 18.3.

Hovězí s drobenkou (A:1,3,9)

I. Čočka na kyselo, sázená vejce (volská oka), okurek, chléb (A:1,3,11)

II. Smažené olomoucké tvarůžky, vařené brambory (A:1,3,7)

III. „Dietářský talíř“ (pečený vepřový vrabec, uzená krkovička,

dušené zelí, houskový knedlík) (A:1,3,7)

 

Úterý 19.3.

Cibulačka

I. Pečené kuře s jarní nádivkou, vařené brambory (A:1,3,7)

II. Smažené olomoucké tvarůžky, vařené brambory (A:1,3,7)

III. „Dietářský talíř“ (pečený vepřový vrabec, uzená krkovička,

dušené zelí, houskový knedlík) (A:1,3,7)

 

Středa 20.3.

Gulášová (A:1,9)

I. Dušené vepřové maso na hrášku, rýže (A:1)

II. Smažené olomoucké tvarůžky, vařené brambory (A:1,3,7)

III. „Dietářský talíř“ (pečený vepřový vrabec, uzená krkovička,

dušené zelí, houskový knedlík) (A:1,3,7)

 

Čtvrtek 21.3.

Uzená (A:1,9)

I. Rajská omáčka, masové kuličky, houskový knedlík (A:1,3,7,9)

II. Smažené olomoucké tvarůžky, vařené brambory (A:1,3,7)

III. „Dietářský talíř“ (pečený vepřový vrabec, uzená krkovička,

dušené zelí, houskový knedlík) (A:1,3,7)

 

Pátek 22.3.

Pórková s vejcem (A:1,3,7,9)

I. Hovězí krk na barevném pepři, bramborové pyré (A:1,7)

II. Smažené olomoucké tvarůžky, vařené brambory (A:1,3,7)

III. „Dietářský talíř“ (pečený vepřový vrabec, uzená krkovička,

dušené zelí, houskový knedlík) (A:1,3,7)

 

 

 

 

Cena hlavního jídla s polévkou:

I.      84,- Kč

II.     94,- Kč

III.  94,- Kč

 

Přejeme Vám dobrou chuť.