www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU  17. - 21.2.2020  

11 – 14 hod.

 

 

Pondělí 17.2.

Zeleninový vývar

I. Kuřecí prsíčka na paprice, těstoviny

II. Vepřový guláš, houskový knedlík (pečivo)

III. Čardáš klobása XXL, hořčice, křen, pečivo

 

Úterý 18.2.

Kuřecí s masem a nudlemi

I. Smažený luncheonmeat, bramborový salát

II. Vepřový guláš, houskový knedlík (pečivo)

III. Čardáš klobása XXL, hořčice, křen, pečivo

 

Středa 19.2.

Zelná s uzeninou

I. Vepřová játra na slanině, dušená rýže

II. Vepřový guláš, houskový knedlík (pečivo)

III. Čardáš klobása XXL, hořčice, křen, pečivo

 

Čtvrtek 20.2.

Krupicová s vejcem

I. Hovězí pečeně se šípkovou omáčkou, houskový knedlík

II. Vepřový guláš, houskový knedlík (pečivo)

III. Čardáš klobása XXL, hořčice, křen, pečivo

 

Pátek 21.2.

Rajská

I. Přírodní karbanátek, vařené brambory, sterilovaný okurek

II. Vepřový guláš, houskový knedlík (pečivo)

III. Čardáš klobása XXL, hořčice, křen, pečivo

 

 

Cena hlavního jídla s polévkou:

I.   Po. Út, St, Pá           89,- 

I.   Čt                           109,- Kč

II.                                  99,-  Kč

III.                                 99,-  Kč

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. 

 

Informace o alergenech poskytne personál na vyžádání hosta.