www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU  3. - 7.8.2020  

11 – 14 hod.

 

Pondělí 3.8.

Cibulačka

I. Vepřový tokáň, těstoviny                                              89,-

II. Cordon bleu, vařené brambory                                   99,-

III. Tortilly plněné kuřecím masem, zeleninou a sýrem 99,-

 

Úterý 4.8.

Čočková

I. Smažená vepřová játra, bramborový salát                89,-

II. Cordon bleu, vařené brambory                                  99,-

III. Tortilly plněné kuřecím masem, zeleninou a sýrem 99,-

 

Středa 5.8.

Hovězí s kapáním

I. Pečená vepřová krkovička, mladé zelí, houskový knedlík 89,-

II. Cordon bleu, vařené brambory                                            99,-

III. Tortilly plněné kuřecím masem, zeleninou a sýrem         99,-

 

Čtvrtek 6.8.

Boršč

I. Francouzské brambory, salát z kysaného zelí                    89,-

II. Cordon bleu, vařené brambory                                            99,-

III. Tortilly plněné kuřecím masem, zeleninou a sýrem         99,-

 

Pátek 7.8.

Bramboračka

I. Vepřové plátky na žampionech, dušená rýže                     89,-

II. Cordon bleu, vařené brambory                                           99,-

III. Tortilly plněné kuřecím masem, zeleninou a sýrem        99,-

 

 

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. 

 

Informace o alergenech poskytne personál na vyžádání hosta.