www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU  20. - 24.5.2019

11 – 14 hod.

 

Pondělí 20.5.

Hráškový krém (A:1,7,9)

I. Rizoto z vepřového masa sypané strouhaným sýrem, steril. okurek (A:7)

II. Pečená kuřecí křídla, chléb (A:1,11)

III. Vepřová pečeně b.k. zapečená herkulesem a sýrem, krokety (A:7)

 

Úterý 21.5.

Kachní vývar s masem a nudlemi (A:1,3,9)

I. Koprová omáčka s vařenými vejci, brambory (A:1,3,7)

II. Pečená kuřecí křídla, chléb (A:1,11)

III. Vepřová pečeně b.k. zapečená herkulesem a sýrem, krokety (A:7)

 

Středa 22.5.

Selská (A:1,7,9)

I. Zvěřinový guláš, houskový knedlík (A:1,3,7,10)

II. Pečená kuřecí křídla, chléb (A:1,11)

III. Vepřová pečeně b.k. zapečená herkulesem a sýrem, krokety (A:7)

 

Čtvrtek 23.5.

Jarní zeleninový vývar (A:9)

I. Vepřový tokáň, těstoviny (A:1,3)

II. Pečená kuřecí křídla, chléb (A:1,11)

III. Vepřová pečeně b.k. zapečená herkulesem a sýrem, krokety (A:7)

 

Pátek 24.5.

Dršťková z hlívy ústřičné (A:1,9)

I. Smažený karbanátek, bramborová kaše (A:1,3,7)

II. Pečená kuřecí křídla, chléb (A:1,11)

III. Vepřová pečeně b.k. zapečená herkulesem a sýrem, krokety (A:7)

 

Cena hlavního jídla s polévkou:

I. 84,- Kč,

II. 94,- Kč

III . 94,- Kč

 

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť.