www.uopla.cz

 

DENNÍ MENU  18. - 22.11.2019

11 – 14 hod.

 

 

Pondělí 18.11.

Hovězí se zeleninou a vejcem

I. Hrachová kaše, opečený klobás, sterilovaný okurek, chléb

II. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

III. Medailonky z vepřové panenky, hranolky, tatarská omáčka

 

Úterý 19.11.

Bramboračka

I. Zapečené šunkové flíčky, červená řepa

II. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

III. Medailonky z vepřové panenky, hranolky, tatarská omáčka

 

Středa 20.11.

Slepičí s masem a nudlemi

I. Vepřová plec na žampionech, dušená rýže

II. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

III. Medailonky z vepřové panenky, hranolky, tatarská omáčka

 

Čtvrtek 21.11.

Rajská

I. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát

II. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

III. Medailonky z vepřové panenky, hranolky, tatarská omáčka

 

Pátek 22.11.

Francouzská

I. Svíčková na smetaně, houskový knedlík

II. Pečená uzená kuřecí čtvrtka, vařené brambory

III. Medailonky z vepřové panenky, hranolky, tatarská omáčka

 

 

 

Cena hlavního jídla s polévkou:

I.        Po - Čt  84,- Kč , Pá 104,-

II.                    94,- Kč

III.                114,- Kč

 

 

 

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. 

 

Informace o alergenech poskytne personál na vyžádání hosta.