J Í D E L N Í    L Í S T E K

 

DENNÍ MENU

dle denní nabídky 11 – 14 hod. v pracovních dnech

(o sobotách, nedělích a svátcích nevaříme)

 

Polévka

033 Dle denní nabídky                                                          20,-  -  30,- Kč

 

Jídla na objednávku

Jídla na objedávku připravíme po dohodě s personálem.

 

Bezmasá jídla
100 g    Smažený sýr (A:1,3,7)                                          50,-

Vaječná omeleta se zeleninou (A:3)                  45,-

Vaječná omeleta se sýrem (A:3,7)                     45,-

 

Kuřecí maso
150 g Smažená kuřecí prsíčka (A:1,3,7)                          70,-

150 g Přírodní kuřecí prsíčka s bazalkou                       75,-

150 g Kuřecí směs pikant                                                75,-

 

Vepřové maso


150 g Smažený vepřový řízek (A:1,3,7)                             70,-

150 g Přírodní vepřový řízek se sázeným vejcem (A:3)  75,-

150 g Přírodní vepřový řízek                                              70,-

150 g Katův šleh                                                                 75,-

 

Kuřecí a vepřové maso

200 g Maso dvou barev na roštu                          85,-

200 g Variace smažených řízků (A:1,3,7)            85,-

 

Hotová jídla dle denní nabídky

 

Něco na chuť

150 g Opékaný klobás, hořčice, pečivo (A:1,3,7,10)   40,-

Korbáčky (A:7)                                                               30,-

Utopenec, pečivo (A:1,3,7)                                            30,-

Pivní sláma (A:1)                                                            20,-

 

Přílohy

200 g Americké brambory                             25,-

150 g Smažené bramborové hranolky         20,-

200 g Vařené brambory                                 20,-

160 g Houskové knedlíky (A:1,3,7)               20,-

  50 g Tatarská omáčka (A:3,6,7,10)             15,-

          Pečivo (kus) (A:1,3,7)                            3,-

 

Jídla připravil a dobrou chuť přeje šéfkuchař Kamil Řitička a kolektiv.

 

Váhy surovin jsou uvedeny před tepelným zpracováním.

Ke všem jídlům podáváme zeleninovou ozdobu.

 

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají

legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU

 

 

 

A1    Obiloviny obsahující lepek

A2    Korýši

A3    Vejce 

A4    Ryby

A5    Arašídy (podzemnice olejná)

A6   Sójové boby (sója)

A7    Mléko

A8    Skořápkové plody

A9    Celer

A10    Hořčice

A11    Sezamová semena

A12    Oxid siřičitý a siřičitany

A13    Vlčí bob

A14    Měkkýši